Diensten 2

We zijn goed in het ondersteunen van kleine en middelgrote bedrijven en het uitwerken van hun online strategie. we geven advies, schrijven teksten, maken websites, verzorgen uw drukwerk en zorgen ervoor dat uw online uw doelpubliek bereikt.

ONZE DIENSTEN

WEBDESIGN

Wij maken websites. We begeleiden uw webproject, van ruwe schets tot eindproduct. We werken samen met u een structuur uit, rekeninghoudend met uw klanten, doelen en wensen. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites op basis van een content management systeem (CMS). Hiermee kan u zelf uw website aanpassen, zonder tussenkomst van een webdesigner. Meestal gebruiken we WordPress. We zorgen ook voor hosting en de registratie van uw domeinnaam. lees meer over onze filosofie | websites die wij maakten |

ONLINE COMMUNICATIE

Communiceren op het internet is een kunst. Om in de zoekmachines te scoren moet je de sleutelwoorden op je pagina wikken en wegen. Het optimaal benutten van alle communicatiekanalen op internet (je website, twitter, facebook, linkedin) vereist de nodige ervaring. Hierbij kunnen we u helpen en coachen.
We schrijven en herschrijven teksten voor uw website, beheren uw social media accounts (twitter, Facebook, …) en bouwen een reputatie op voor uw bedrijf. Uiteraard doen we dit vaan de hand van een vooraf uitgestippelde online communicatiestrategie.

VIDEO

Mixette is gespecialiseerd in reportagefilmpjes voor internet. ,We geloven dat video op het internet een heel efficiënt communicatiemiddel kan zijn. Beelden blijven langer hangen, zijn laagdrempelig, makkelijk te delen en uniek. Mixette maakt vooral reportages met geluid. We kozen voor dit formaat omdat het ideaal is om snel een verslag te brengen met een hoge informatiewaarde.


HOSTING

advies over online communicatie strategieWe zorgen voor hosting op maat op onze snelle en betrouwbare dedicated server. We onderhouden uw website, stellen samen met u een backupformule op en configureren uw mailboxen. We zorgen ervoor dat uw domeinnamen correct beheerd worden.

AUDIO

Mixette maakt podcasts en monteert uw interviews en geluidfragmenten. We verzorgen ook audio bij video-opnames. Wil u bestaand beeldmateriaal ondersteunen door een voiceover, dan kan u bij ons ook terecht.

STRATEGISCH ADVIES

advies over online communicatie strategieOok voor advies rond internetmarketing en online communicatie kan u bij Mixette terecht.
We kunnen u helpen met het uitwerken van een marketingplan voor uw bedrijf of organisatie. Heel veel kan al duidelijk worden in een verkennend gesprek van enkele uren. Daarin bekijken we wat voor uw bedrijf prioritair is. Op basis van deze analyse informeren we u over de mogelijkheden op technisch vlak, de vereisten om goed te scoren in de zoekmachines en de manieren waarop u mensen bereikt via internet. Twijfelt u aan de efficiëntie van uw bestaande website? Laat ons uw site analyseren en we stellen samen met u een lijst op van te verbeteren punten.