Over

Mixette is een online communicatiebureau, gespecialiseerd in het maken van websites en videoreportages. We geven advies aan bedrijven die zich online willen positioneren en zorgen dat uw website zijn doel niet mist.

Wie?

Mixette is het bedrijf van Britt Mesdagh (°1974). Britt werkt al meer dan 10 jaar als webdesigner en online communicator.
Ze heeft een licentiaatsdiploma Germaanse Talen en schreef al heel wat teksten bij elkaar (als freelance journalist, als redacteur van de personeelskrant bij een biotechbedrijf en als freelance copywriter).

Britt Mesdagh startte haar carrière als webdesigner bij een reclamebureau en concentreerde zich daarna op multimedia en e-learning, als projectmedewerker op hogeschool KaHo Sint-Lieven.
Daar werkte ze mee aan verschillende interactieve cd-roms met audio en video, als coördinator en technisch uitvoerder. Ze ontwikkelde en doceerde een cursus e-business voor KMO’s, organiseerde infosessies voor bedrijven en werkte een informatieve portaalsite met weblog uit rond e-business.

Ze gaf ook trainingen in Adobe Photoshop, Dreamweaver en cameratechnieken (video).

In 2005 richtte ze een eigen webdesign- en multimediabedrijf op: Mixette.

Van 2009 tot 2011 was ze verantwoordelijk voor het luik internetmarketing en multimedia van IBBT (Instituut voor Breedbandtechnologie). Ze coördineerde er de lancering van nieuwe websites, bouwde de aanwezigheid van IBBT op sociale netwerken uit en maakte projectvideo’s.

Britt werkte als freelancer (web/multimedia/video) reeds voor klanten zoals These Days, Humo en Goedele, Sanoma Magazines en Delta Lloyd.

Specialisaties

Webdesign: html/css, WordPress, Joomla
E-marketing: e-mail templates
Video: montage, converteren, videoreportages met geluid, interviews
Audio: montage, podcats, opname, interviews
Woord: copywriting, teksten schrijven voor het web
Strategie: informatiearchitectuur, uitwerken internet marketingplan, zoekmachineoptimalisatie, promotie via sociale media