Video

Video is een geweldig medium om een boodschap over te brengen. Met een videofilmpje kan je ontzettend snel en duidelijk laten zien wat je bedoelt én je laat een heel directe, visuele indruk achter bij de kijker. Daarom vinden wij video een belangrijk medium om klanten te winnen.

Maar aan video zit natuurlijk ook een technische kant. Je moet ervoor zorgen dat je goed beeldmateriaal opneemt, dat het geluid duidelijk en verstaanbaar is en dat je bij het filmen van je onderwerp enkele basisprincipes (zoals camerastandpunten, continuïteit, enz) respecteert. Daarna volgt het monteren en giet je je filmpje in een eindformaat dat geschikt is voor afspelen op het internet. Ook hier moet je opnieuw rekening houden met compressieformaat, codec en het ondersteunen van mobiele toestellen, tablets en browsers.

Bij Mixette kan je terecht voor de technische kant van je videoreportage. Wij zorgen voor geschikt materiaal, zodat de kwaliteit van je opname gewaarborgd is. We helpen u met het uitwerken van een concept, schrijven indien nodig een scenario en staan in voor de regie. Kortom: we zorgen ervoor dat u een professioneel eindresultaat hebt.

We zijn gespecialiseerd in reportages met geluid, omdat we geloven dat dit formaat ideaal is om low budget internetfilmpjes te maken die een grote impact hebben.

In het verleden leverde Mixette videoproducties voor (onder meer) IPPF European Network, Delta Lloyd, ’t Casteelken, Karaat Magazine (Interieur Kortrijk), Gentblogt, De Brakke Hond, Meg Stuart & Damaged Goods, Keramiek Françoise Busin en These Days (Nokia NSeries Nsights campagne).