We zijn goed in het ondersteunen van kleine en middelgrote bedrijven en het uitwerken van hun online strategie. We geven advies, schrijven teksten, maken websites, verzorgen uw drukwerk en zorgen ervoor dat u online uw doelpubliek bereikt.

ONZE DIENSTEN

WEBDESIGN

Wij realiseren uw webproject, van ruwe schets tot eindproduct en houden rekening met uw klanten, doelen en wensen. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites op basis van een Content Management Systeem (CMS). Meestal gebruiken we WordPress.

ONLINE COMMUNICATIE

We beheren uw social media accounts (website, twitter, facebook, linkedin)en bouwen een reputatie op voor uw bedrijf. Uiteraard doen we dit aan de hand van een vooraf uitgestippelde communicatiestrategie.

COPYWRITING

copywriting schrijven voor het webTeksten schrijven voor het web is een kunst op zich. Wij schrijven en herschrijven uw teksten voor het web en werken uw mailings en acties uit. We leveren ook journalistieke stukken, interviews en blogartikels aan.


HOSTING

hosting-website-mixetteWe zorgen voor hosting op maat op onze snelle en betrouwbare dedicated server. Zowel kleine als grotere accounts beiden wij veilig onderdak. We onderhouden uw website en zorgen ervoor dat uw domeinnamen correct beheerd worden.

SEO

zoekmachineoptimalisatie-SEO-mixetteEen website krijgt pas waarde als ze goed scoort in de zoekmachines. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is daarom voor ons een essentiƫle schakel in het maken van een website. We helpen u met het vastleggen van de juiste sleutelwoorden, zodat er zonder omwegen gefocust kan worden op hoge scores.

GRAFISCHE VORMGEVING

drukwerk-mixetteWe ontwerpen kaartjes, brochures, flyers en promomateriaal in alle vormen en formaten. Wij denken creatief met u mee en verzorgen uw drukwerk van idee tot afgewerkt product.


INFORMATIEARCHITECTUUR

ireframe-schets informatiearchitectuurHoe kan u best uw informatie indelen? Online of gedrukt? Pdf of een website? Hoe vertaal je een bedrijfsstructuur naar een website? Wij weten hoe u dit het best aanpakt en begeleiden u bij het uitwerken van de heldere structuur voor een gebruiksvriendelijke website.

AUDIO

Mixette maakt podcasts en monteert uw interviews en geluidfragmenten. We verzorgen ook audio bij video-opnames. Wil u bestaand beeldmateriaal ondersteunen door een voiceover, dan kan u bij ons terecht.

VIDEO

Video is een heel efficiƫnt communicatiemiddel op het internet. Beelden blijven langer hangen, zijn laagdrempelig, makkelijk te delen en uniek. Mixette is gespecialiseerd in korte reportagefilmpjes met geluid. We kozen voor dit formaat omdat het ideaal is om snel een verslag te brengen met een hoge informatiewaarde.