Webdesign

Wij bouwen al meer dan 13 jaar websites voor bedrijven, individuen, artiesten, kleine zelfstandigen en VZW’s. We geloven in een totaalaanpak en zien een website is een onderdeel van de online aanwezigheid  van een bedrijf. Voor ons moet een website resultaten boeken, klanten aanbrengen, bekendheid verspreiden. Daarom bekijken we steeds op voorhand met onze klanten hoe ze hun website kunnen gebruiken als een succesvolle marketingtool.

Onze aanpak

Mixette staat voor webdesign met een passie voor woorden en beeldtaal. We gaan voor een snelle en heldere aanpak, gebaseerd op ervaring en overleg. We houden van duidelijke, gestructureerde ontwerpen waarbij gebruiksvriendelijkheid essentieel is. Onze ruime technische bagage en ervaring zorgt ervoor dat onze sites naadloos geprogrammeerd zijn, met aandacht voor browser compatibiliteit en zoekmachineoptimalisatie.

We bekijken elke website als een project. Klanten winnen, verkopen of je bedrijf profileren op het internet vraagt immers meer dan een webpagina. Je moet even willen stilstaan bij wat je wil bereiken en hoeveel tijd je er wil insteken. Voor we starten met het bouwen van de site is het ook belangrijk om exact te weten waar je focus ligt.

Lees meer over onze filosofie of bekijk enkele websites die wij maakten

Een website bouwen: technisch

Een website maken heeft veel weg van een huis bouwen: je hebt een strak plan nodig en een deftige structuur.
Het basismateriaal dat je gebruikt moet van voldoende kwaliteit zijn of er komen brokken van.

Een goeie website kan je verbouwen en opnieuw behangen. Je kan de ramen vervangen en het frame laten staan.
Net zoals bij het bouwen van een huis zijn er bepaalde conventies waarmee je rekening moet houden: de deur komt gewoonlijk vooraan en de schouw op het dak.

Je kan er een villa of een kasteel van maken, maar voor sommige toepassingen heb je meer dan genoeg aan een hangar.

Een goeie website is ook “responsive” en past zich aan aan het scherm waarop ze bekeken wordt. Ze is  zo geprogrammeerd dat iemand met een smartphone er makkelijk op kan navigeren en dat een tablet-gebruiker niet telkens moet inzoomen om de teksten te kunnen lezen.

We bieden u de oplossing die u nodig heeft: niet meer en niet minder. We werken steeds met technologieën en software die overal ondersteund worden op het internet en schaalbaar zijn: bijbouwen en verbouwen kan altijd.

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_cta_button call_text=”U wil een website? We bekijken samen met u wat u nodig heeft.”  title=”Contacteer ons!” target=”_self” color=”btn-warning” icon=”none” size=”wpb_regularsize” position=”cta_align_right” href=”http://www.mixette.be/contact”][/vc_column][/vc_row]

Onze ervaringen

Doelen stellen: uiterst belangrijk

Het is belangrijk duidelijk te definiëren wat de website moet opbrengen. Wat is uw doel? Wat wil u bereiken en wat is daar voor nodig?
Als u een website laat ontwikkelen moet u eerst deze oefening maken Alles hangt immers af van de doelen die u wil bereiken: structuur, inhoud en marketing plan. Duidelijke doelen stellen u in staat om uw succes te meten en zaken bij te sturen indien nodig.

Lees meer over onze filosofie of bekijk enkele websites die wij maakten

Uw investering

Een bedrijfswebsite betekent voor u ook een continue investering van tijd: nieuwe teksten schrijven en toevoegen om beter te scoren in de zoekmachines, de bezoekersstatistieken opvolgen, de website actief promoten op sociale media,  achterhaalde informatie updaten. Denk op voorhand even na over de tijd die u kan vrijmaken. U kan deze taken ook uitbesteden: ook dan bepaalt u best hoeveel uur per week of per maand u hierin wil investeren. Niet onbelangrijk, want een website die niet onderhouden wordt, zal niet kunnen beantwoorden aan uw verwachtingen.

De waarde van een Content Management systeem

De meeste van onze klanten kiezen voor een website die ze zelf kunnen aanpassen.
Financieel betekent dit een eenmalige investering voor het bouwen van de site zelf en af en toe een update van de software waarmee de website gebouwd is. Het liefst werken wij met het Content Management Systeem WordPress om dit soort websites te bouwen. Het is makkelijk in gebruik, flexibel een eenvoudig aan te passen. Lees meer over onze ervaringen met websites maken in WordPress.