Onze filosofie

Het juiste uitgangspunt

Klanten winnen, verkopen of uw bedrijf profileren op het internet vraagt meer dan een webpagina. Je moet even stilstaan bij wat je wil bereiken, hoeveel tijdje er wil aan besteden en bepalen waarop je focus ligt.

Gevonden worden

Als je bedrijfswebsite niet gevonden wordt op internet (via externe links of de zoekmachines), dan heeft het geen zin om er veel in te investeren. Het is belangrijk om een website te bouwen die goed scoort in de zoekmachines. Structuur en opbouw, maar ook de gebruikte technologie (programmeertaal) en de teksten zijn belangrijk. Wij weten wat werkt en zullen het u vertellen.

Open source

Mixette werkt met Open Source software zoals WordPress en Joomla. Dit wil zeggen dat er geen kosten zijn voor de software, enkel voor de ontwikkeling van de website en de hosting.  Hierdoor kunnen we u voor een lage prijs toch een website aanbieden met een Content Management Systeem (CMS) en kan u zelf makkelijk uw website  aanpassen en onderhouden.

Non nonsense

Wij geloven dat elke investering moet renderen. Daarom zullen we u steeds een oplossing voorstellen die werkt én die opbrengt.
We geloven niet in toeters en bellen (behalve als die een functie hebben) en Flash websites.

Gebruiksvriendelijkheid

Een website moet duidelijk zijn. Iedere bezoeker moet snel en zonder inspanning vinden wat hij zoekt. En ook het updaten van de website: teksten aanvullen, afbeeldingen uploaden, pagina’s aanpassen moet op een eenvoudige manier kunnen.
We werken met Content Management Systemen zoals WordPress en joomla omdat die gebruiksvriendelijk zijn. Iedereen met  basis computerkennis  kan met onze systemen overweg.