ONZE DIENSTEN

WAT WIJ DOEN

Webdesign

Wij maken websites die werken. Al meer dan 10 jaar. We zijn ervan overtuigd dat investeren in een website ook iets moet opbrengen en leggen u graag uit hoe dit kan.

Online Communicatie

Wij weten welke communicatiekanalen op het internet belangrijk zijn en kunnen voor u inschatten hoe en waar u uw bedrijf het best positioneert. Met online communicatie bedoelen we social media, bloggen, het verzenden van nieuwsbrieven en mailings en het communiceren met je klanten via je website. Kortom: de hele online strategie.

Copywriting

Teksten op het web moeten voldoen aan specifieke regels om succesvol te zijn. Lange, moeilijke boodschappen worden genegeerd. Wij herschrijven uw teksten naar webteksten die scoren in de zoekmachines.

Grafische vormgeving

Flyers, bedrijfsbrochures, kaartjes of ander drukwerk. Bij ons kan u terecht voor een origineel en verfrissend ontwerp. We denken graag met uw mee en begeleiden uw drukwerk tot het van de drukpers rolt.

Video

Korte informatieve video’s in reportagestijl zijn ideaal om een boodschap over te brengen op je (potentiĆ«le) klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van internetvideo.