Een wordpress website: aanrader

Hier lees je wat wordpress is.

Waarom wij WordPress aanraden aan onze klanten

WordPress gebruiken voor je website heeft voor kleine en middelgrote bedrijven niets dan voordelen.
Het is samen met Drupal het meest gebruikte en meest ondersteunde CMS-systeem, maar heeft het voordeel dat het veel lichter en gebruiksvriendelijker is dan Drupal.

WordPress is niet beter, maar wel beter geschikt voor kleine websites en dat zie je meteen in de prijs. Het configureren en onderhouden van een WordPress website kan sneller en goedkoper. WordPress heeft ook een hoger “kant-en-klaar”-gehalte dan andere Content Management Systemen.
Als je achteraf iets wil veranderen of bijsturen aan je website, is WordPress flexibel genoeg om dat binnen een redelijk budget te doen.

WordPress is bovendien ook heel makkelijk uit te breiden. Je kan starten met een basiswebsite en steeds nieuwe functionaliteiten uitbouwen door plugins te installeren en templates bij te maken.

WordPress scoort goed in de zoekmachines zonder dat je daar veel moeite voor moet doen.  Je hoeft er enkel voor te zorgen dat je systeem (software) regelmatig geüpdatet wordt.

Het voordeel van een WordPress website is dat je die zelf kan updaten. In vergelijking met andere Content Management Systemen is WordPress heel eenvoudig om mee te werken. Wie met een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word kan werken,  kan ook met WordPress overweg.

Ben je geïnteresseerd in een wordpress website?  Neem dan contact met ons op en wij helpen je  verder.